η Γκαλερί

Η Έμπνευση, δε κατοικεί σε όλους τους τόπους, αλλά τα Κύθηρα είναι πράξη θεών κι όχι ανθρώπων …

Το 1997 εγκαταστάθηκα μόνιμα στα Κύθηρα, ένα νησί γεμάτο ταλαντούχους καλλιτέχνες. Μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων με παράλληλες καλλιτεχνικές αγωνίες, συσπειρωθήκαμε στις Σπηλίες. Γρήγορα, η δίψα μας για έκφραση κι επικοινωνία οδήγησε στην ανάγκη ύπαρξης ενός επίσημου χώρου συνάντησης και παρουσίασης των δημιουργιών μας. Το ιδεόγραμμα follow your art αναδύθηκε μέσα από την κωδικοποιημένη γλώσσα επικοινωνίας μας.

Στηριζόμενη στην εμπειρία μου σε αντίστοιχα art rooms της Αθήνας, αποφάσισα να συνθέσω ένα εικαστικό χώρο που θα έδινε την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να έρθει σε άμεση επαφή με την ιδιοσυγκρασία και τα έργα ντόπιων και φιλοξενούμενων καλλιτεχνών.

Με ζήλο και πάθος γεννήθηκε στο Καψάλι Κυθήρων ο εκθεσιακός χώρος follow your art, ο οποίος για περισσότερα από είκοσι χρόνια, φιλοξενεί ιδιαίτερες προτάσεις τέχνης. Τη δράση της γκαλερί συμπληρώνει το ομώνυμο art shop.

Ο πολυμήχανος Αντώνης Δαπόντε δίνει ψυχή και λύσεις σε όλες τις δύσκολες συναρτήσεις που προκύπτουν κατά την υλοποίηση των καλλιτεχνικών δρώμενων και οραμάτων μας.

Η συγκρότηση εργαστηρίων σύγχρονης τέχνης για νέους και η δημιουργία ‘residence’ για καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνθέτουν τους μελλοντικούς στόχους της γκαλερί.

Με όχημα το follow your art ακολουθώ πιστά το πάθος - οδηγό της ζωής μου -, να υπηρετώ την Έμπνευση, αυτό το θείο δώρο των Μουσών στα εξαδιάστατα αισθητήρια μας.

 

Γεωργία Τσέρη

 

Θερμά ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους και συνεργάτες,
Δροσιά Τσέρη
Μαρία Σχινά
Jens Gottstein
Μιχάλη Πετρόπουλο

follow your art, photo of the Gallery
follow your art, photo of the Gallery
follow your art, photo of the Gallery
 
qrcode business card postal address map Μετάβαση σε Google Maps Μετάβαση σε OpenStreetMap
Stay in touch with us!

Ενδιαφέρεστε για newsletters?
Σημειώστε το email σας
(Η Google δεν θα καταγάψει το email σας, αλλά θα εγκατασταθούν google cookies. Εάν δεν θέλετε επιπλέον cookies, χρησιμοποιήστε τη Σελίδα Επικοινωνίας μας και ζητήστε να συμπεριληφθείτε στα ενημερωτικά δελτία).

Ακολουθήστε το RSS Feed μας:
Εκθέσεις & Εκδηλώσεις
(Τι είναι το RSS ?).

Επισκεφτήτε τη
Σελίδα Επικοινωνίας μας,
για να ανακαλύψετε πιο διαδραστικές
μεθόδους επικοινωνίας.