Κατερίνα Χάρου

Η Κατερίνα Χάρου γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Παρίσι στο Atelier de Sevres και στη συνέχεια εισήχθη στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ENSBA) όπου φοίτησε δίπλα στον Jean-Marc Bustamante και τον Wernher Bouwens. Το 2015 αποφοίτησε με αριστείο στο μεταπτυχιακό της πάνω στη ζωγραφική και τα νέα μέσα. Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις στο Παρίσι και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στη Γαλλία, στο Εκουαδόρ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μαρόκο, την Κύπρο, τη Σερβία, την Τουρκία και την Ελλάδα. Η δουλειά της παρουσιάστηκε στο μουσείο του Λούβρου, το 2022 και το 2017, όπως επίσης και στο Φεστιβάλ Ιστορίας Τέχνης (INHA) στο Château de Fontainebleau της Γαλλίας, το 2018. Από το 2011 συνεργάζεται με την ομάδα oper(o) ως σκηνογράφος και εικαστικός καλλιτέχνης. Η τελευταία δουλειά της ομάδας στο χώρο της όπερας, ήταν η δημιουργία της σκηνογραφίας για τη σύγχρονη όπερα Orpheus στην Εθνική Λυρική σκηνή του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Τον Απρίλιο του 2019 ίδρυσε μαζί με άλλους δύο καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τη Γαλλία το μη-κερδοσκοπικό καλλιτεχνικό οργανισμό NOUCMAS, ο οποίος στεγάζεται στην πλατεία Κυψέλης και προσφέρει στους ιδρυτές του αλλά και σε τιμώμενους καλλιτέχνες χώρους εργαστηρίου και προβολής μέσα από εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Κατερίνα Χάρου -- portrait, avatar, or iconic artwork of
Κατερίνα Χάρου
εικαστικός
Based in
Αθήνα, Ελλάδα

Artwork

artwork by Κατερίνα Χάρου
artwork by Κατερίνα Χάρου
artwork by Κατερίνα Χάρου
artwork by Κατερίνα Χάρου

'follow your art' Exhibitions

Νέες Παρουσίες
Αύγουστος 2022
Casa Nostra
Αύγουστος 2022
Collectiva Κυθηρων
Collectiva 2020
Αύγουστος 2020
Big Crisis Small Art
Αύγουστος 2018
Backup
Αύγουστος 2016
Big Crisis Cheap Art
Ιούλιος 2016
Φάτα Μοργκάνα
έκθεση ζωγραφικής
Αύγουστος 2023
 
qrcode business card postal address map Μετάβαση σε Google Maps Μετάβαση σε OpenStreetMap
Stay in touch with us!

Ενδιαφέρεστε για newsletters?
Σημειώστε το email σας
(Η Google δεν θα καταγάψει το email σας, αλλά θα εγκατασταθούν google cookies. Εάν δεν θέλετε επιπλέον cookies, χρησιμοποιήστε τη Σελίδα Επικοινωνίας μας και ζητήστε να συμπεριληφθείτε στα ενημερωτικά δελτία).

Ακολουθήστε το RSS Feed μας:
Εκθέσεις & Εκδηλώσεις
(Τι είναι το RSS ?).

Επισκεφτήτε τη
Σελίδα Επικοινωνίας μας,
για να ανακαλύψετε πιο διαδραστικές
μεθόδους επικοινωνίας.