Νέες Παρουσίες

Στην ομαδική έκθεση «Νέες Παρουσίες» της γκαλερί «follow your art» επτά νέοι καλλιτέχνες που έχουν κάνει δυναμικά βήματα από την αρχή της καριέρας τους, εκθέτουν έργα γεμάτα ζωή και αισιοδοξία.

Η  Έλενα Αντωνοπούλου παρουσιάζει έργα επιτοίχια, μικρών κυρίως διαστάσεων, όπου κυριαρχεί η χρήση του άσπρου - μαύρου και της φωτογραφίας.

Ο Joseph Delhomme με την πένα του εικονογράφου απεικονίζει στιγμές από τα Κύθηρα των θερινών διακοπών του.

Η Βασιλική Κούκου δημιουργεί στα έργα της εξωπραγματικούς μικρόκοσμους σε μεγέθυνση ενώ στη δουλειά της όλα διαρκώς εξελίσσονται και  επηρεάζονται  από την καθημερινότητα.

Ο Γιώργος Συρίγας με τη χαρακτηριστική ζωγραφική του επεμβαίνει σε καμβάδες, γλυπτά, καθημερινά αντικείμενα.

Η Μαρία Φιλιππακοπούλου δημιουργεί τοπία όπου το χρώμα είναι κατά βάση πλακάτο, έντονο ή ήρεμο, συνθέτοντας το ψυχικό και διανοητικό περιβάλλον του έργου.

Ο Γιώργος-Ανδρέας Φερέτος με τη ασπρόμαυρη ζωγραφική του επιχειρεί μια υπαρξιακή και ψυχολογική αναζήτηση του εικαστικού χώρου έξω από τον στενό χρονικό-τοπικό προσδιορισμό του.

H Κατερίνα Χάρου χρησιμοποιεί τη φωτογραφία ως πρώτο στάδιο στη δουλειά της ενώ το τελικό έργο μπορεί να βγει σε βιομηχανικά υλικά όπως το λάτεξ, η ρητίνη και το plexiglass.

Νέες Παρουσίες -- poster or photo of exhibited artwork
13 Αυγ 2022 - 23 Αυγ 2022
Location
follow your art, Καψάλι, Κύθηρα, 80100
Organiser
follow your art
Artist
Γιώργος Συρίγας
Γιώργος-Ανδρέας Φερέτος
 
qrcode business card postal address map Μετάβαση σε Google Maps Μετάβαση σε OpenStreetMap
Stay in touch with us!

Ενδιαφέρεστε για newsletters?
Σημειώστε το email σας
(Η Google δεν θα καταγάψει το email σας, αλλά θα εγκατασταθούν google cookies. Εάν δεν θέλετε επιπλέον cookies, χρησιμοποιήστε τη Σελίδα Επικοινωνίας μας και ζητήστε να συμπεριληφθείτε στα ενημερωτικά δελτία).

Ακολουθήστε το RSS Feed μας:
Εκθέσεις & Εκδηλώσεις
(Τι είναι το RSS ?).

Επισκεφτήτε τη
Σελίδα Επικοινωνίας μας,
για να ανακαλύψετε πιο διαδραστικές
μεθόδους επικοινωνίας.